Ceat Banden

Ceat banden is een dochter van Pirelli banden. De kwaliteit van de banden verschilt nauwelijks met als enige verschil dat het loopvlak van de ceat autobanden eigenlijk afkomstig is van Pirelli van een paar jaar geleden. Stel dus dat u nu een paar banden van dit merk koopt dan heeft u waarschijnlijk een loopvlak op de band zitten dat 2 jaar terug door Pirelli op de markt is gebracht. In feite heeft u met een paar Ceat banden dus A merk banden met een loopvlak van een ander A merk van 2 jaar terug.

Bridgestone banden

 

Geld besparen met Ceat banden

U kunt al over dit bandenmerk beschikken vanaf € 19,- per band exclusief balanceren en montage bij zaken als Kwik-Fit en Profile Tyrecenter. Als u op internet goed zoekt zou u bij diverse zaken de banden nog goedkoper kunnen vinden en beschikbaar in alle maten. Op internetfora zijn daarnaast ook diverse tests te vinden van dit bandenmark. Zo verteld Auto Motor Techniek in een artikel uit 2007 over een test die gedaan is van 32 verschillende banden waarbij ook de goedkopere banden getest worden. De banden zijn hierbij getest op natte en droge wegen, slijtage, geluidsproductie en gehalte giftige stoffen.

Ook Ceat banden komt hierbij goed uit de test. Op verschillende fora is te lezen dat mensen liever niet kiezen voor een goedkopere band maar liever voor een A-merk band. Er is natuurlijk altijd wat voor te zeggen en het blijft een ieder zijn keuze maar Ceat autobanden zijn zeker geen slechte banden.

Meer informatie over de test van Auto Motor Techniek

Met onderstaande banner kiest u gelijk voor de beste deal voor autobanden: