Velgen Kopen

U kunt velgen kopen bij een autozaak/bandenzaak bij u in de buurt maar soms kan het behoorlijk wat voordeliger zijn om eerst eens een zoektocht op internet te houden. Diverse bedrijven verkopen velgen via het internet en bezorgen deze dan bij u aan huis. Zo hoeft u er de deur niet voor uit en weet u direct waar u aan toe bent. Zorg er wel voor dat u met gerenommeerde bedrijven zaken doet in verband met garantie en service. U heeft er toch niets aan als u een nieuwe set velgen koopt en dat deze binnen de kortste keren kapot gaan of beginnen te roesten? Bedenk daarom altijd goed waar u de velgen kopen gaat.

Online Velgen kopen

Er zijn diverse online shops waar u online uw eigen velgen kunt bestellen door middel van handige systemen die zichzelf goed verklaren. Velgenshop.nl is er daar één van. Hier kunt u kiezen voor standaard stalen velgen (+eventueel banden) of lichtmetalen velgen (+eventueel banden). U komt dan op een automerken overzicht uit waar u gemakkelijk en snel uw automerk kunt kiezen. Als u dit heeft gedaan krijgt u een overzicht te zien van de diverse types binnen het automerk. Kiest u dan uw type auto dan krijgt u vervolgens een zeer uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden voor dat soort velgen. Als u een keuze heeft gemaakt voor een type velg dan kunt u vervolgens het aantal velgen kiezen dat u wilt hebben eventueel in combinatie met banden waarbij de verkoper direct al een flink aantal mogelijkheden biedt en daarbij is het zo transparant dat u direct ziet wat de totaalprijs wordt. Een zeer overzichtelijke manier van online velgen kopen.

Tweedehands Velgen Kopen

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om tweedehands velgen te kopen via websites als Marktplaats of Tweedehands.net. Echter is het bij het aanschaffen van 2e hands velgen wat voor kwaliteit de velgen hebben, in welke staat ze verkeren en u heeft zeker geen garantie. U neemt dus wel een risico maar u kunt aan de andere kant ook goed geld besparen.

Montage gekochte velgen

U kunt er natuurlijk voor kiezen de gekochte velgen zelf te monteren maar in verband met het vergrote risico van beschadigingen aan de velg is het verstandiger dit te laten doen door een specialist. Vergeet niet dat er nog banden geplaatst moeten worden, de wielen moeten dan worden uitgebalanceerd en vervolgens kunnen ze pas worden gemonteerd. Er gaat dus nogal aardig wat aan vooraf alvorens u er op kunt gaan rijden. Kies in ieder geval voor een gerenommeerd bedrijf zodat u zeker weet dat de montage goed gebeurd. Laat het desnoods 2 weken later nog eens controleren want het kan zijn dat door het werken van de velgen de bouten nogmaals aangedraaid moeten worden. U wilt natuurlijk niet dat de velgen van de assen aflopen onder het rijden.

Samengevat: Als u velgen kopen gaat kies dan bewust voor een gerenommeerd bedrijf voor de kwaliteit van de velgen. Ook voor de montage is het raadzaam om te kiezen voor een gerenommeerd bedrijf. Tweedehands velgen kopen kan u veel geld besparen maar u neemt dan wel een aantal risico's.

Met onderstaande banner kiest u gelijk voor de beste deal voor autobanden: