Vrijwaring

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Autobanden-gids.nl haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Het Nationaal Archief ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Autobanden-gids.nl doet haar best om de informatie zo acuraat mogelijk weer te geven, en daarbij draagt zij zorg dat de informatie getoont op de website regelmatig geupdate wordt, of bijgehouden wordt. Prijzen, voor diensten of getoonde advertenties zijn onder voorbehoudt.

Adverteerders die op deze website staan vermeld hebben zichzelf aangemeld bij Autobanden-gids.nl of visa versa. Wilt u ook profiteren van meer naamsbekendheid dan kunt u contact opnemen met marketing [a] autobanden-gids.nl voor meer informatie.

Met onderstaande banner kiest u gelijk voor de beste deal voor autobanden: